Toelichting op mijn werkwijze

Ik begeleid mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en op een preventieve manier werk maken van hun gezondheid. Het zijn mensen die bewust op zoek gaan naar de juiste behandelaar. Een groeiende groep mensen heeft onvrede met de gang van zaken in de reguliere zorg en dreigt het vertrouwen in deze zorg te verliezen. Dit is jammer én onnodig. Er is altijd een andere weg, je moet deze alleen even aangewezen krijgen.

Mijn werk is complementaire zorg op maat in positieve verbinding met de reguliere zorg.

Mijn cliënten worstelen vaak met terugkerende klachten. Mijn begeleiding gaat uit van een natuurlijke behandelmethode op basis van Spagyriek-druppels. Deze methode heeft de eigenschap in zich om tot de kern door te dringen en maakt daarmee ruimte voor herstel. De oorzaak van de klacht kan mentaal, emotioneel, lichamelijk of spiritueel van aard zijn en op één of meerdere van deze lagen tot uiting komen in het dagelijks leven. 

Spagyriek is anders, werkt anders en kan net die ondersteuning geven waarbij je een blijvend resultaat ervaart.

Kom tot bloei met Spagyriek!

Tijdens het eerste consult wordt er aan de hand van je situatie van dat moment een tinctuur of complex op maat met je samengesteld. Het eerste consult duurt 1 – 1,5 uur.

Afhankelijk van jouw behoefte bij je persoonlijke ontwikkeling wordt er een coachingstraject of een los vervolgconsult met je afgestemd. Consulten via Skype of FaceTime behoren ook tot de mogelijkheden.