Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden gelden voor alle consulten bij De SpagyriekCoach. Wanneer er een afspraak wordt gemaakt voor een consult bij De SpagyriekCoach is dat tevens een bevestiging dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Afspraken

Consulten zijn uitsluitend op afspraak.

Tarieven

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Voor bedrijven gelden andere tarieven.

Betaling

De betaling van de begeleiding geschiedt door middel van factuur of contante betaling.

Je kunt in termijnen te betalen. Informeer naar de mogelijkheden.

De SpagyriekCoach hanteert een betalingstermijn van 14 dagen.

Verantwoordelijkheid

De SpagyriekCoach kan geen garanties geven in geval van ziekte en gezondheid. Ondanks dat de consulten bij De SpagyriekCoach een positief effect op de gezondheid kunnen hebben, is een consult echter geen vervanging van een doktersbezoek.

De SpagyriekCoach stelt geen diagnose en geeft ook geen advies omtrent het gebruik van medicatie. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en eventuele (lopende) behandelingen bij arts of specialist en medicijngebruik.

Bij acute fysieke, medische of psychische klachten adviseert De SpagyriekCoach om altijd eerst contact op te nemen met (huis)arts of specialist en deze niet uit te stellen. Indien gewenst kan contact gezocht worden met De SpagyriekCoach voor complementair advies bij de acuut ontstane klachten.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de voortgang, effecten en resultaten van de begeleiding. Wat je zelf doet met de gegeven adviezen en begeleiding is van belang voor het slagen ervan.

De SpagyriekCoach is niet aansprakelijk voor eventuele fysieke, psychische, materiële of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na een bezoek aan De SpagyriekCoach.